2012. október 30., kedd

I need a love.♥~ 2.rész


Daehyun time.
Mikor megjelent a másik nő Hyosung arcán látszódott a megkönnyebülés, hogy nem csak én vagyok vele.
- Oh, Hyosung! Ki az új barátod? – kérdezte az idegennő kíváncsian.
- Ööö.. Ő nem a barátom, most találkoztam vele először.
Megint feszesen állt lehajtott fejjel. Egyszer csak a beszélgetésünk végett ért, síri csönd volt. A hölgy kedves volt, végig mosolygott.
- Ha már itt tartunk, szeretnék bemutatkozni. G.NA vagyok.
Ismét Hyosung-ra figyelt, olyan volt, mint ha az anyukája lenne. Na, de ha már itt tartunk nekem is be kellene mutatkoznom.
- Ő Daehyun. – a lány belevágott a szavamba. Csoda, hogy megjegyezte a nevemet.
Ismét síri csönd lett, G.NA folyamatosan rám bámult. Talán gondolkodott valamin.
- Na én inkább itt hagylak titeket. – felmosolygott és odébb állt, de mielőtt megtette volna megmarkolta a vállamat és így szólt:
- Nyugi, adj neki egy kis időt. – rám kacsintott és elment.

30 perccel később:
Hyosung folyamatosan csak ivott és ivott. Nem tudom mi volt az talán valami alkohol féleség lehetett nem tudom. Egy idő után láttam rajta, hogy nincs magánál nagyon.. Talán túl sokat ivott és kicsit részeg lett.
- Hyosung jól vagy?
- Persze. Minden rendben.
A karjaim közé esett.
- Hyosung te tényleg sokat ittál.
- Nem, dehogyis! – felpattant a karjaim közül. – Kicsit elfáradtam.
- Hát akkor jobb ha hazaviszlek, hogy kipihend magadat.
- Rendben.
Nem ellenkezett? Mi baja lehet? Összeszedtem a holmiijaimat ő pedig megkereste a táskáját. Mielőtt elindultunk volna hátrahúzott.
- Szóljunk a többieknek.
Rávettem egy pillantást, bólintottam egyet és elrohantam megkeresni valamelyik barátnőjét, hogy szóljak Hyosung haza megy. Na, de kivel futottam össze a drága Zelo-val.
- Tudnál szólni valamelyik lánynak, hogy hazamegyünk? – kérdeztem tőle.
- Ha megtalálom valamelyiket igen.
- Oké, kösz. – aztán elindultam a bejárat felé.
A lány ott várt bejárat előtt. Úgy állt ott mint valami szobor lehunyt szemekkel. Felráztam, mivel még haza is kell érnie ébren.
- Ha nem baj gyalog kísérlek haza. Addig is szellőzik a fejed.
Nem gondoltam volna, hogy idáig elfajul a dolog, hogy nekem kell haza kísérnem. Azt hittem, hogy maximum telefonszámot cserélünk és majd megbeszélünk egy találkát. Erre meg, alig ismerem és most vihetem haza. Olyan volt mint egy rongybaba, alig bírt már menni, annyira fáradt volt a lány. Egy pillanatra nem figyeltem oda és a lány máris a kezemet karolta át.
- Ugye nem baj? – kérdezte és rám pillantott a nagy barna szemeivel.
Nem volt ellenvetésem, sőt örültem is neki. Végre egy másfél órás séta után odaértünk Hyosung és a barátnői házához. Megzörrent a telefonom, azt hittem hogy kikapcsoltam mikor a klubban voltam. Néztem és kaptam egy sms-t Zelo-tól. El akartam olvasni, de Hyosung azzal a lendülettel kitépte a telefont a kezemből és berohant a házba.
- Add vissza! – kiáltottam be a házba.
- Ha bejössz visszakapod. – felkuncogott.
Bementem a házba, de sehol nem találtam óriási volt a helye. Felszaladtam az emeletre hát ha ott lesz a telefonommal a kezében, de tévedtem a telefon a földre volt hajítva az egyik szoba elé. Biztosan elhagyta. Beléptem a szobában, abban a pillanatban ahogyan beértem a szobába az ajtó mögött elbújva a lány bezárta az ajtót.
- Azt akarom, hogy itt maradj velem, rossz egyedül lenni.
Igaza volt G.NA-nak, tényleg csak egy kis időt kellett adnom neki. Megölelt, teljes erőből szorított magához, mint valami plüss medvét. Belemarkolt a hajamba és nyakamra adott egy gyengéd puszit. Elkapott a hév, hátrébb löktem és megcsókoltam, de gyengéden. Nem is ellenkezett.
- Tényleg ez akarod? – súgta a fülembe.
Ilyenkor mit kell válaszolni? Nem tudtam csak álltam ott előtte. Nem tudtam, mit válaszoljak neki, kellemetlen volt. Felnevetett.
- Szóval igeeeeen. – aztán ismét megölelt, de most már nem szorított úgy, mint valami játék medvét.
Ekkor beugrott, hogy ugyanezt érezte mikor a klubban leszólítottam. Lábujjhegyre állt és most ő csókolt meg, az ajkamra is harapott egy párszor. Levettem róla az öltönyömet szép lassan. Élveztem ahogyan csókolt, szép kis estének nézek elébe. 

2012. október 28., vasárnap

I need a love.♥~ 1.rész


Hyosung time.
- Gyertek már!! - kiáltottam fel az emeletre Jieun-nak, Zinger-nek és Sunhwa-nak.
Már ideges voltam, mivel órák óta vártam a négy lányra, hogy elkészüljenek. Ha így haladunk soha nem fogunk odaérni a bulira. Közben hallottam, hogy a három lány szalad le a lépcsőn.- Itt vagyunk. Most már indulhatunk! - kiáltott oda nekem Jieun, azonban a másik két lány csöndesen elbújt a lány háta mögé.- Végre! - szóltam oda a három lányhoz, kicsit gúnyosan, de nem érdekelt.Kiértünk a házból a taxi pedig már órák óta várt ránk. Végre odaértünk a bulira, ám amikor beléptünk óriási meglepetés várt ránk. A helye tele volt régi-új ismerősökkel. Azonban egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy igazán jóképű srác közeledett hozzám. Odasétált felénk, azonban mikor oldalra néztem nem láttam sehol a lányokat, ismét eltűntek. Jellemző. A srác lágy hangjával üdvözölt és egyre közelebb lépett hozzám, talán túlságosan is közel.- Szia. Jung Daehyun vagyok. - mutatkozott be, de ezzel nem fejezte még be a mondanivalóját számomra. -
Te voltál az akit egyből kiszúrtam a tömegből. - aztán felmosolygott és próbált átkarolni.
Kicsit kellemetlenül éreztem magamat a társaságában, inkább kimásztam a karjai közül és kerestem egy ismerős arcot. Szerencsére találtam is, Sunhwa ott állt egy fiúval. Azonnal odarohantam hozzá és elráncigáltam a fiú társaságából akinek még a nevét is sikeresen megtudtam, Young Jae volt.- Megint mi a bajod? - kérdezte tőlem Sunhwa, igencsak idegesen.- Az a srác.. - mondtam dadogva neki.- Igen mi van vele? - Sunhwa egyre türelmetlenebben állt előttem.- Próbált.. - sajnos nem tudtam befejezni amit mondani akartam, mert ismét ott állt előttem és nézett rám mosolyogva.- Oh, szia Daehyun. - köszönt mosolyogva neki Sunhwa aztán megölelte.

Később visszatért Young Jae társaságához. Na de jó, itt hagyott vele. Aztán ismét hozzám szólt.
- Miért rohantál el? Még be sem mutatkoztál nekem. - nézett rám kíváncsian Daehyun.
- Jeon Hyo Sung vagyok... - feleltem neki. Végre tudtam válaszolni neki, és reménykedtem abban, hogy nem fog tovább itt lenni a társaságomba, de sajnos így történt. Álltam vele szembe percekig és egy szót sem szóltam hozzá, végig lehajtott fejjel.
- Hyosung! Gummy maknae! - kiáltott valaki az óriási tömegből nekem.
Megfordult és láttam, hogy régi Five Girl-ös csapattársam G.NA rohant nagy sebesen hozzám. Rég láttam, sokat változott és gyönyörű is lett. Átölelt és egy óriási puszit is nyomott az arcomra. Látszott rajta, hogy már várta a találkozásunkat mivel már vagy 1 éve nem találkoztam vele. Valamilyen téren örültem, hogy csatlakozott hozzám, mert addig sem kellett együtt lennem Daehyun-nal. 




Daehyun time.
Elértünk a buli helyszínére. Valami szöuli klubban volt, de semmi nagy dolog nem történt igazából. Órákon keresztül csak a sarokban álltam hát ha lesz valami izgalmas is az estében, de nem volt. 
- Szerintem én lassan hazamegyek. - szóltam oda Jong Up-nak.
- Miért? - kérdezte, de igazából már a szavaira nem igazán figyeltem oda, mivel a helyszínre megérkezett négy gyönyörű lány azonban csak Jieun-t, Sunhwa-t és Zinger-t ismertem, a negyedik lánnyal még életemben nem találkoztam.
Később arra lettem figyelmes, hogy a négy lány mögött óriási volt a tömeg és már a klubban el sem lehetett férni. Valaki a hátam mögé surrant és arra biztatott, hogy szólítsam meg a lány. Mire észbe kaptam volna, már az a titkos személy nem állt mögöttem. "Biztosan csak képzelődtem." - gondoltam. Megfogadtam a tanácsot és odaléptem a lányhoz, hát ha jobb lesz az estém.
- Szia. Jung Daehyun vagyok. - üdvözöltem az idegen szépséget.
A lány meglepődve nézett végig rajtam, biztosan azért, hogy hát ha talál rajtam valami kisebb-nagyobb hibát, de nem így történt. Így kicsit megpróbáltam vele flörtölni és közelebb is léptem hozzá. Benne volt a pakliban, hogy félre lök és elküld. Aztán ismét hozzászóltam hát ha végre majd elkezd velem beszélgetni.
- Te voltál az akit egyből kiszúrtam a tömegből. - mondtam neki, de ő csak csöndben figyelt gyönyörű szemeivel. Gondoltam talán túl rámenős volt? Felmosolyogtam, de abban a pillanatban a lány tovább állt és keresni kezdet valami vagy valamit. Később arra kaptam magamat, hogy egy lányt ráncigál el Young Jae-től. Kicsit meg volt lepődve, hogy elhúzták tőle a lány, így inkább kerestem a társaságát és odamentem hozzá.
- Valami különleges van ebben a lányban. - mondtam Young Jae-nek, aki egyből rám nézett nagy szemekkel.
- Melyik? - kérdezte kicsit meglepődve.
- A fehér ruhás lány aki elráncigálta tőled Sunhwa-t.
- Te! - ismét az a női hang szólalt meg. - Te belezúgtál?!
Megfordult és láttam azt az idegen parancsoló hangú nőszemélyt és az Zinger volt.
- Nem! - ráförmedtem szegény lányra.
Tudott ő valamit. A gondolta olvasás volt a specialistása a rappelésen kívül. Nem voltam hajlandó kettőjük társaságában maradni így inkább odébb álltam és keresni kezdtem az idegen lányt, de Yong Guk megállított.
- Daehyun ismered Song Jieun-t? - próbált neki bemutatni, de nem igazán figyeltem rájuk. Gondoltam ismét felcsípett valami csajt akire másnap már nem is fog emlékezni.
- Én ismerem. - mondta a lány. - Te Daehyun vagy, akkor biztosan ismered a másik két barátnőmet is Sunhwa-t és Zinger-t. - elmosolyodott.
- Igen most már ismerős vagy, ismerem a többi barátnődet. Ki volt veletek az a negyedik lány? -kérdeztem.
- Ja igen. Ő a mi titkos barátnőnk, majd megismered. - felnevetett. - Nézd ott van Sunhwa-val.
Megfordított aztán noszogatott, hogy menjek oda hozzájuk. Hátranéztem és mind a ketten mosolyogva néztek rám. Odaléptem a két lányhoz. Sunhwa mosolyogva köszöntött aztán eltűnt.
- Miért rohantál el? Még be sem mutatkoztál. - mondtam az idegen lánynak.
- Jeon Hyo Sung vagyok. - felelt nekem vissza kicsit félénken.
Gyönyörű neve volt a lánynak.
- Hyo Sung! Gummy maknae! - kiáltott oda valaki a lánynak aki egyből megfordult. A nagy tömegből pedig előkerült egy idegen nő, aki egyből Hyosung-ra ugrott és megölelte. Tennem kell valamit, hogy kettesben maradjak Hyosung-gal.