2012. október 28., vasárnap

I need a love.♥~ 1.rész


Hyosung time.
- Gyertek már!! - kiáltottam fel az emeletre Jieun-nak, Zinger-nek és Sunhwa-nak.
Már ideges voltam, mivel órák óta vártam a négy lányra, hogy elkészüljenek. Ha így haladunk soha nem fogunk odaérni a bulira. Közben hallottam, hogy a három lány szalad le a lépcsőn.- Itt vagyunk. Most már indulhatunk! - kiáltott oda nekem Jieun, azonban a másik két lány csöndesen elbújt a lány háta mögé.- Végre! - szóltam oda a három lányhoz, kicsit gúnyosan, de nem érdekelt.Kiértünk a házból a taxi pedig már órák óta várt ránk. Végre odaértünk a bulira, ám amikor beléptünk óriási meglepetés várt ránk. A helye tele volt régi-új ismerősökkel. Azonban egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy igazán jóképű srác közeledett hozzám. Odasétált felénk, azonban mikor oldalra néztem nem láttam sehol a lányokat, ismét eltűntek. Jellemző. A srác lágy hangjával üdvözölt és egyre közelebb lépett hozzám, talán túlságosan is közel.- Szia. Jung Daehyun vagyok. - mutatkozott be, de ezzel nem fejezte még be a mondanivalóját számomra. -
Te voltál az akit egyből kiszúrtam a tömegből. - aztán felmosolygott és próbált átkarolni.
Kicsit kellemetlenül éreztem magamat a társaságában, inkább kimásztam a karjai közül és kerestem egy ismerős arcot. Szerencsére találtam is, Sunhwa ott állt egy fiúval. Azonnal odarohantam hozzá és elráncigáltam a fiú társaságából akinek még a nevét is sikeresen megtudtam, Young Jae volt.- Megint mi a bajod? - kérdezte tőlem Sunhwa, igencsak idegesen.- Az a srác.. - mondtam dadogva neki.- Igen mi van vele? - Sunhwa egyre türelmetlenebben állt előttem.- Próbált.. - sajnos nem tudtam befejezni amit mondani akartam, mert ismét ott állt előttem és nézett rám mosolyogva.- Oh, szia Daehyun. - köszönt mosolyogva neki Sunhwa aztán megölelte.

Később visszatért Young Jae társaságához. Na de jó, itt hagyott vele. Aztán ismét hozzám szólt.
- Miért rohantál el? Még be sem mutatkoztál nekem. - nézett rám kíváncsian Daehyun.
- Jeon Hyo Sung vagyok... - feleltem neki. Végre tudtam válaszolni neki, és reménykedtem abban, hogy nem fog tovább itt lenni a társaságomba, de sajnos így történt. Álltam vele szembe percekig és egy szót sem szóltam hozzá, végig lehajtott fejjel.
- Hyosung! Gummy maknae! - kiáltott valaki az óriási tömegből nekem.
Megfordult és láttam, hogy régi Five Girl-ös csapattársam G.NA rohant nagy sebesen hozzám. Rég láttam, sokat változott és gyönyörű is lett. Átölelt és egy óriási puszit is nyomott az arcomra. Látszott rajta, hogy már várta a találkozásunkat mivel már vagy 1 éve nem találkoztam vele. Valamilyen téren örültem, hogy csatlakozott hozzám, mert addig sem kellett együtt lennem Daehyun-nal. 




Daehyun time.
Elértünk a buli helyszínére. Valami szöuli klubban volt, de semmi nagy dolog nem történt igazából. Órákon keresztül csak a sarokban álltam hát ha lesz valami izgalmas is az estében, de nem volt. 
- Szerintem én lassan hazamegyek. - szóltam oda Jong Up-nak.
- Miért? - kérdezte, de igazából már a szavaira nem igazán figyeltem oda, mivel a helyszínre megérkezett négy gyönyörű lány azonban csak Jieun-t, Sunhwa-t és Zinger-t ismertem, a negyedik lánnyal még életemben nem találkoztam.
Később arra lettem figyelmes, hogy a négy lány mögött óriási volt a tömeg és már a klubban el sem lehetett férni. Valaki a hátam mögé surrant és arra biztatott, hogy szólítsam meg a lány. Mire észbe kaptam volna, már az a titkos személy nem állt mögöttem. "Biztosan csak képzelődtem." - gondoltam. Megfogadtam a tanácsot és odaléptem a lányhoz, hát ha jobb lesz az estém.
- Szia. Jung Daehyun vagyok. - üdvözöltem az idegen szépséget.
A lány meglepődve nézett végig rajtam, biztosan azért, hogy hát ha talál rajtam valami kisebb-nagyobb hibát, de nem így történt. Így kicsit megpróbáltam vele flörtölni és közelebb is léptem hozzá. Benne volt a pakliban, hogy félre lök és elküld. Aztán ismét hozzászóltam hát ha végre majd elkezd velem beszélgetni.
- Te voltál az akit egyből kiszúrtam a tömegből. - mondtam neki, de ő csak csöndben figyelt gyönyörű szemeivel. Gondoltam talán túl rámenős volt? Felmosolyogtam, de abban a pillanatban a lány tovább állt és keresni kezdet valami vagy valamit. Később arra kaptam magamat, hogy egy lányt ráncigál el Young Jae-től. Kicsit meg volt lepődve, hogy elhúzták tőle a lány, így inkább kerestem a társaságát és odamentem hozzá.
- Valami különleges van ebben a lányban. - mondtam Young Jae-nek, aki egyből rám nézett nagy szemekkel.
- Melyik? - kérdezte kicsit meglepődve.
- A fehér ruhás lány aki elráncigálta tőled Sunhwa-t.
- Te! - ismét az a női hang szólalt meg. - Te belezúgtál?!
Megfordult és láttam azt az idegen parancsoló hangú nőszemélyt és az Zinger volt.
- Nem! - ráförmedtem szegény lányra.
Tudott ő valamit. A gondolta olvasás volt a specialistása a rappelésen kívül. Nem voltam hajlandó kettőjük társaságában maradni így inkább odébb álltam és keresni kezdtem az idegen lányt, de Yong Guk megállított.
- Daehyun ismered Song Jieun-t? - próbált neki bemutatni, de nem igazán figyeltem rájuk. Gondoltam ismét felcsípett valami csajt akire másnap már nem is fog emlékezni.
- Én ismerem. - mondta a lány. - Te Daehyun vagy, akkor biztosan ismered a másik két barátnőmet is Sunhwa-t és Zinger-t. - elmosolyodott.
- Igen most már ismerős vagy, ismerem a többi barátnődet. Ki volt veletek az a negyedik lány? -kérdeztem.
- Ja igen. Ő a mi titkos barátnőnk, majd megismered. - felnevetett. - Nézd ott van Sunhwa-val.
Megfordított aztán noszogatott, hogy menjek oda hozzájuk. Hátranéztem és mind a ketten mosolyogva néztek rám. Odaléptem a két lányhoz. Sunhwa mosolyogva köszöntött aztán eltűnt.
- Miért rohantál el? Még be sem mutatkoztál. - mondtam az idegen lánynak.
- Jeon Hyo Sung vagyok. - felelt nekem vissza kicsit félénken.
Gyönyörű neve volt a lánynak.
- Hyo Sung! Gummy maknae! - kiáltott oda valaki a lánynak aki egyből megfordult. A nagy tömegből pedig előkerült egy idegen nő, aki egyből Hyosung-ra ugrott és megölelte. Tennem kell valamit, hogy kettesben maradjak Hyosung-gal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése